Moments de pànic en un tren Madrid-Ferrol per la proximitat de l’incendi de Zamora

Renfe ha suspés totes les circulacions ferroviàries entre Galícia i Madrid 

Moments de pànic en un tren per la proximitat de les flames
Moments de pànic en un tren per la proximitat de les flames / @PacoSeoanePerez

L'incendi iniciat a Losacio (Zamora) ha obligat a suspendre la circulació de la línia d'alta velocitat Madrid-Galícia, en concret en el tram comprés entre el municipi zamorà d'Otero de Bodas i la capital de la província.

Segons ha informat Renfe, els trens afectats fins al moment són l’Alvia 4064 Ferrol-Madrid i l’Alvia 4105 Madrid-Ourense, després del tall d'aquest tram de via fet per Adif.

La proximitat del foc s’ha pogut apreciar en un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes, en què es pot veure uns viatgers d’un tren direcció a Galícia, a l’altura de Sanabria, atònits davant la ferocitat de les flames. 

La companyia ferroviària ha assegurat que ja s'ha establit un pla de transport alternatiu per carretera entre Zamora i Sanabria per als viatgers dels trens afectats. En un comunicat, Renfe ha assenyalat que els viatgers podran continuar una vegada allí el trajecte amb tren fins a arribar a la seua destinació final. Així mateix, ha lamentat les molèsties ocasionades per aquesta situació i ha assegurat que informa de l'evolució de la incidència a través de la megafonia d'estacions i trens.

També et pot interessar

stats