Minut i mig: el temps que han durat les 700 vacants de l’Escola Oficial d'Idiomes per a estudiar en línia

Com ja va passar en el primer termini de matrícula, a principis de mes, a penes dos minuts després d’obrir-se, el web de la Conselleria no tenia cites disponibles

Missatge amb què es trobaven els usuaris que intentaven reservar cita per a matricular-se poc després de les 9 del matí
Missatge amb què es trobaven els usuaris que intentaven reservar cita per a matricular-se poc després de les nou del matí / À Punt NTC

Minut i mig. És el temps que han durat les 700 vacants que quedaven a l’Escola Oficial d’Idiomes virtual de la Comunitat Valenciana per a estudiar valencià i anglés en línia, una modalitat que, per primera vegada, s'implanta enguany. Com ja va passar a principis de mes, quan es va obrir el període de matrícula de la totalitat de places, en escassos segons s’han esgotat les possibilitats d’optar a una de les 2.600 places per a cursar un d'aquests dos idiomes.

Aquest dimecres, la plataforma que ha habilitat la Conselleria d’Educació per a reservar cita per a matricular-se i estudiar valencià o anglés en línia, informava ja a les 9:02 hores del matí que no en quedaven. La plataforma oferia tantes cites, un total de 700, com places vacants quedaven disponibles.

Les cites oferides aquest dimecres només garanteixen una cita per a fer efectiva la matrícula, però en cap cas garanteix alguna d’aquestes 700 places. De totes les disponibles, del nivell que més vacants hi ha és el C1, més de 200 en dos cursos.

Tots aquells que hagen aconseguit una cita es matricularan el 24 i 25 de novembre i, aquells que no puguen matricular-s'hi, quedaran en una llista d’espera. 

També et pot interessar

stats