L’EOI virtual obri un segon període d’inscripció per a cobrir 700 places vacants d’anglés

Dimecres a les nou del matí es podrà sol·licitar el torn de matrícula per als nivells A2, B1, B2 i C1  

Entrada de l’Escola Oficial d’Idiomes de València
Entrada de l’Escola Oficial d’Idiomes de València / À Punt NTC

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) virtual dona una segona oportunitat per a obtindre una de les places vacants de llengua anglesa i aquest dimecres a les nou del matí s'obrin les sol·licituds de torn de matrícula per als nivells A2, B1, B2 i C1 fins a esgotar els torns disponibles.

No es tracta de places noves, sinó que es tracta de les vacants que s’han quedat lliures després d'obrir el primer període de matrícula en aquests nivells i cursos.

El passat 7 de novembre l’EOI Virtual va esgotar en uns pocs minuts tots els torns de matrícula per a estudiar valencià i anglés, encara que, finalment, s'han registrat places vacants. Ara, s'obri aquest segon procés per a aconseguir un torn (cosa que no garanteix la plaça). Les vacants superen les 700 places i el nivell C1 és on hi ha un major número: del total, més de 200 places en dos cursos.

Com matricular-s'hi?

Per a tramitar aquesta convocatòria extraordinària, en primer lloc, cal fer una sol·licitud de torn de matrícula com a requisit previ a la formalització. El tràmit estarà disponible en la pàgina web www.eoivirtual.com exclusivament a partir de les 9:00 hores del dia 23 de novembre del 2022 i fins que s'esgoten els torns.

Després s'ha de formalitzar la matrícula en les dates i horaris assignats en el torn del 24 al 25 de novembre. L'enllaç al tràmit estarà disponible en la mateixa pàgina web de la sol·licitud de torn. Totes les persones que no puguen matricular-se en el grup que volen formaran part d'una llista d'espera.

L'alumnat matriculat que al llarg de huit setmanes no s'haja connectat a la plataforma tres setmanes seguides sense causa justificada serà baixa a l’EOI Virtual. La seua plaça s'oferirà al següent alumne de la llista d'espera del mateix idioma i nivell.

També et pot interessar

stats