Arranca l’Escola Oficial d’Idiomes Virtual de la Comunitat Valenciana

L'organisme oferirà durant el curs 2022-2023 valencià i anglés, mentre que en el següent s’implantaran els cursos de francés i alemany

Imatge d'arxiu de l'Escola Oficial d'Idiomes de la Saïdia, a València
Imatge d'arxiu de l'Escola Oficial d'Idiomes de la Saïdia, a València / Europa Press

La Conselleria d'Educació ha acordat l'inici de les activitats de l'Escola Oficial d'Idiomes Virtual de la Comunitat Valenciana, amb efectes a partir de l'actual curs acadèmic, en el qual oferirà anglés i valencià, mentre que a partir del 2023-2024 s'inclouran el francés i l'alemany.

En la resolució, publicada aquest dimecres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, es determina l'inici de les activitats de l'EOI virtual, els ensenyaments que s'hi impartiran i les mesures necessàries perquè es puga desenvolupar l'activitat.

L'escola virtual, amb seu administrativa a Castelló de la Plana, podrà oferir des del nivell A2 al C2 en els idiomes que s'establisquen. La direcció territorial d'Educació de Castelló nomenarà l'equip directiu i, al seu torn, la direcció general competent en matèria de centres docents determinarà i gestionarà els fons necessaris per a la posada en funcionament i manteniment de l'escola.

L'orde, firmada pel secretari autonòmic Miguel Soler, autoritza les direccions generals de la Conselleria perquè adopten les mesures acordades. Tot açò s'inscriurà en el registre de centres docents de la Comunitat Valenciana.

El febrer passat, el ple del Consell va donar llum verda al decret de creació de l'EOI virtual, amb l'objectiu d'iniciar un nou enfocament en l'ensenyament oficial d'idiomes a la Comunitat i per a facilitar-hi l'accés a tota la ciutadania amb independència del lloc de residència.

També et pot interessar

stats