Metrovalència habilita el servei nocturn els caps de setmana dels sopars de Nadal i la nit de Reis

L'empresa pública ha avançat que a partir del mes de febrer de 2022 es tornarà a prestar el servei ordinari nocturn

Imatge d'arxiu de Metrovalencia
Imatge d'arxiu de Metrovalència / À Punt NTC

La Generalitat facilitarà la mobilitat en les nits de cap de setmana en les quals se celebren els tradicionals sopars de Nadal i en la nit de Reis amb el servei nocturn de Metrovalència, pel qual metros i tramvies funcionaran fins al voltant de les 2:30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat de València.

Amb el servei programat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), similar al que s'efectuava abans de la pandèmia els caps de setmana, els divendres 10 i 17 de desembre, els dissabtes 11 i 18 de desembre i el dimecres 5 de gener circularan serveis especials de metro cap a Bétera, Llíria i Picassent i en direcció a Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim-Serreria, Paterna i Seminari.

Pel que fa al tramvia, els destins seran Doctor Lluch, Vicent Andrés Estellés, Tossal del Rei, Marítim-Serreria, Marina Reial Joan Carles I i Mas del Rosari.

Les persones que vulguen ampliar la informació d'aquests o altres serveis poden telefonar al 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalència. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web i en xarxes socials.

Torna “A la lluna de Metrovalència”

L'empresa pública ha avançat que, a partir del mes de febrer de 2022 es tornarà a prestar el servei ordinari nocturn, conegut com “A la lluna de Metrovalència", si la situació sanitària ho permet. Aquest servei va suprimir-se l'any 2020 a causa de la pandèmia de la covid-19.

Els dies faeners de Nadal, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 3, 4, 5 i 7 de gener de 2022, el metro mantindrà, com en els últims anys, el servei ordinari i el tramvia el laborable no lectiu, atés que no hi ha activitat docent en col·legis i instituts ni en les universitats.

També et pot interessar

stats