El metro i el tramvia de tota la Comunitat Valenciana seran debades els diumenges dels pròxims tres mesos

Puig ha anunciat la mesura amb la finalitat "d’incentivar el transport públic i ajudar a pal·liar l’impacte de la inflació en les famílies valencianes" 

Imatge d'arxiu de Metrovalència / À Punt NTC
Imatge d'arxiu de Metrovalència / À Punt NTC

Els bitllets de Metrovalència i del TRAM d'Alacant i Castelló de la Plana seran gratuïts els diumenges durant els pròxims tres mesos. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en la sessió de control amb la finalitat "d'incentivar el transport públic i ajudar a pal·liar l'impacte de la inflació en les famílies valencianes".

Segons ha explicat el cap del Consell, aquesta mesura complementa les que ja s'han pres en el transport metropolità de València "on hem reduït fins a un 50% les tarifes i hem fet realitat la integració tarifària". Una mesura que es replicarà a Alacant. "Reduirem també el 50% el preu al TRAM d'Alacant", ha anunciat Puig.

El president ha destacat que 110.000 valencians i valencianes que utilitzen habitualment el transport públic els diumenges es beneficiaran de la gratuïtat, però, a més, "volem guanyar nous usuaris de la xarxa de la Generalitat".

També et pot interessar

stats