La Diputació d’Alacant estudiarà la implantació del tramvia a Elx

Aquest transport públic podria connectar el nucli urbà de la capital del Baix Vinalopó amb el parc empresarial, on cada dia van a treballar 12.000 persones

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, aquest dissabte a Elx
El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, aquest dissabte a Elx / Partit Popular de la Comunitat Valenciana

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha anunciat aquest dissabte que es realitzarà un estudi sobre la viabilitat de la implantació del tramvia d'Elx, capital del Baix Vinalopó.

Mazón ha destacat la importància d'aquest tipus de transport públic per a la regeneració dels barris pels quals passa, afavorint la cohesió econòmica i social de la ciutat.

Segons ha explicat, en una primera fase, el tramvia d'Elx passaria al llarg de l'avinguda de la Llibertat, donant servei als barris més poblats del municipi i connectant amb el Parc Empresarial.

"D'aquesta manera, millorem la mobilitat i la connexió del nucli urbà, amb espais com el parc empresarial, on cada dia acudeixen a treballar més de 12.000 persones, 8.000 de les quals són il·licitanes, que podrien beneficiar-se d'aquest transport públic amb el consegüent estalvi per a les seues economies", ha ressaltat Mazón.

L'estudi preliminar per a la posada en marxa d'aquest servei de transport públic entronca, a més, amb la proposta d'Elx com a Capital Verda Europea 2030, "que ha d'assentar-se en els pilars de la mobilitat sostenible, a la qual contribuirà indiscutiblement aquesta xarxa tramviària", ha precisat Mazón.

També et pot interessar

stats