Els menjars per a endur-se triomfen en la nit de Cap d’Any

Són molts els establiments que han optat pels menús per a emportar-se i menjar a casa per les cancel·lacions per la covid

Els menjars preparats triomfen en la nit de Cap d'Any / À Punt NTC

Són molts els establiments i també les famílies que aquest Cap d’Any han volgut comprar menús preparats per emportar-se’ls a casa, ja que les cancel·lacions per contagis de covid s’han disparat en les últimes jornades. 

À Punt ha visitat La seu Càtering, un dels espais de cuina que prepara centenars de plats i aperitius per als seus clients, com corder, rellom o rap, plats típics de les festes. Menús per a tots els gustos, d'entre 21 i 29 euros, amb una botella de cava com a detall per a fer especial l'últim sopar de 2021 també a casa.

“Enguany aquest establiment ha tingut més comandes que el 2020, però el perfil de client ha canviat. Excepte una gran empresa, la resta són famílies” ha explicat José Antonio Córcoles, cap de cuina del negoci. Altres anys, els grups eren més grans, hi havia col·lectius i falles.

Dins la bossa amb el menjar han afegit instruccions per a saber quines salses du el plat o els graus als quals s'ha de calfar, per a consumir-ho com acabat de fer.

A Castelló de la Plana, Àngel Miravete ha obert a À Punt les portes de la seua empresa de càtering, on els foguers també han tret fum aquest divendres amb l'explosió d'òmicron. "L'última setmana han augmentat molt les comandes per això" ha assegurat.

Siga per prevenció sanitària o per comoditat, acomiadar l'any a casa amb un plat preparat és una opció que moltes famílies han tingut en compte.

També et pot interessar

stats