El Medusa Fest incrementarà els agents de paisà per a detectar i identificar possibles autors de punxades

La Guàrdia Civil demana a les víctimes que denuncien i recorda que a la província de València hi ha de moment només cinc denúncies

Muntatge de l'escenari del Medusa Fest a Cullera
Muntatge de l'escenari del Medusa Fest a Cullera / À Punt

La setena edició del Medusa Fest de Cullera (Ribera Baixa) tindrà més seguretat per a intentar detectar i identificar els agressors de punxades. Així ho ha explicat José Antonio Fernández de Luz, cap de la comandància de València en la presentació del dispositiu de seguretat d'aquesta cita musical. El comandant, en tot cas, ha insistit en la importància que les dones denuncien "per a poder investigar" i conéixer els motius d'aquestes agressions. El responsable de la Guàrdia Civil ha afegit que hi ha cinc denúncies a la província de València per aquest motiu i totes han resultat negatives en submissió química.

Els responsables de l'Ajuntament, en tot cas, han traslladat un missatge de tranquil·litat a les dones. "Medusa i Cullera són espais segurs", ha remarcat l'alcalde, Jordi Mayor. El primer edil ha afegit que hi ha zones més vigilades, com ara els banys o exteriors amb menys presència de públic. El Medusa Fest espera rebre més de 300.000 assistents del 10 al 15 d’agost.

El Medusa Fest comptarà en vora 800 agents de la Guàrdia Civil durant els dies previs i els centrals encarregats de garantir la seguretat. Durant els dies previs, cada dia estaran operatius entre 100 i 110 agents i durant els dies centrals la xifra creixerà fins als 240. També hi haurà una representació de la gendarmeria francesa i agents de seguretat privada.

També et pot interessar

stats