El Medusa de Cullera apuja el volum

Uns 850 agents de la Guàrdia Civil s’encarreguen de vetlar per la seguretat del festival, que acull Cullera fins al 14 d'agost

Imatge d'arxiu del Festival Medusa
Imatge d'arxiu del Festival Medusa

El Medusa apuja el volum a partir d'aquest divendres. Un total de 850 agents de la Guàrdia Civil s’encarreguen de vetlar per la seguretat del festival que acull Cullera i que va iniciar els dies previs aquest dimecres. La cita s'allargarà fins al 14 d'agost. Amb els agents d’aquest cos, també patrullaran policies de la Gendarmeria Nacional Francesa i un dron sobrevolarà la zona de més concentració d’assistents per a assistir els agents des de l’aire, segons ha detallat la Guàrdia Civil.

El Medusa Sunbeach Festival té lloc a la platja de Cullera (Ribera Baixa) des del 2014 i és una de les celebracions musicals més importants d’Espanya. El festival acull tots els anys actuacions de grups de gèneres musicals com la música electrònica, l’indie o el techno, i congrega nombrosos seguidors que viatgen des de diferents països d’Europa i Amèrica per assistir-hi. L'any passat, però, el festival va patir un esclafit tèrmic que va deixar un mort i dotzenes de ferits, i es va clausurar anticipadament.

Aquest dijous, centenars de joves patien al càmping la intensa calor que ha protagonitzat la jornada. En tot cas, el termòmetre no reduïa les ganes de festival.

També et pot interessar

stats