'Match' i tapa: la nova proposta de Salines per a fomentar el turisme… i lligar al mateix temps

La setena edició de la Ruta de la Tapa d'aquest municipi de l'Alt Vinalopó se celebra amb l’objectiu de lluitar contra el despoblament

La setena edició de la Ruta de la Tapa de Salines té lloc aquest cap de setmana amb l’objectiu de seguir lluitant contra el despoblament / À Punt Notícies

Salines (Alt Vinalopó) celebra aquest cap de setmana la setena edició de la Ruta de la Tapa, tot un esdeveniment al poble que enguany, a més, presenta una novetat com a plat principal: un peculiar Cupido digital i algorítmic.

'Match' i tapa: la nova proposta de Salines per a fomentar el turisme… i lligar al mateix temps
'Match' i tapa: la nova proposta de Salines per a fomentar el turisme… i lligar al mateix temps / À Punt Notícies

La iniciativa, pensada per a fomentar el turisme i lluitar contra el despoblament, consisteix a descarregar una aplicació en el mòbil i trobar parella mentre es degusta la gastronomia pròpia del municipi. “Hi ha gent que viatja sola, i vam pensar: 'Anem a veure si podem fer que els fadrins i fadrines dels voltants es coneguen a Salines i que recorden que es van trobar ací o que, almenys, hi van fer match'”, explica satisfet Isidro Monzó, alcalde de Salines i propulsor de la proposta.

Alhora, els hostalers estan encantats amb la idea que afavoreix l'economia dels xicotets comerços de la zona i consolida potencials clients que hi tornaran en pròximes ocasions.

De fet, el consistori calcula que durant aquest cap de setmana podrien passar per Salines, un municipi de 1.600 habitants, entre 1.500 i 2.000 persones per a gaudir d'aquesta peculiar ruta de la tapa.

També et pot interessar

stats