Marisol Burón, mare de Marta Calvo: “Vull que em donen la meua filla, tancar aquest capítol i començar el meu dol”

Aquest dilluns comença el juí contra Jorge Ignacio Palma per l’assassinat de Calvo i altres dues dones. La família espera que l’acusat s’afone i confesse el parador del cos de Calvo

Entrevista a Marisol Burón, mare de Marta Calvo

Aquest dilluns començarà el juí pel crim de Marta Calvo, en què un jurat popular determinarà la responsabilitat de Jorge Ignacio Palma, autor confés de la mort de la jove assassinada el 2019, a la qual assegura haver esquarterat. Se'l considera també responsable d'haver posat fi a la vida de les joves Arliene Ramos i Lady Marcela en el transcurs d'unes pràctiques sexuals amb cocaïna i probablement altres substàncies.

El programa A la ventura d'À Punt ha entrevistat Marisol Burón, mare de Marta Calvo, que ha dit que manté l'esperança de saber on està el cos de la seua filla durant el juí i ha assegurat que no creu que l'assassí de Marta es puga reinserir.

“Desitjaria que en el juí s’afone i diga on està la meua filla. És l’únic que vull. Jo vull que em donen la meua filla i, almenys, tancar aquest capítol i començar el meu dol. Perquè tinc clar que així no es pot viure”, ha afirmat. Malgrat que reconeix que espera estar equivocada, Burón creu que si Palma no ha confessat mai el parador del cos de la seua filla és perquè on està hi ha més cossos. 

Durant l’entrevista també ha estat present el psicòleg Mariano Navarro, portaveu de la família de Marta Calvo, que considera que la mare de Palma sap més del que ha dit i que és el punt dèbil de l’assassí confés. Per això, afirma, esperen que presentar-la davant dels mitjans i fer-la declarar les, pot ser, l’única forma d’aconseguir que Palma es remoga i es sensibilitze, confessant el parador del cos.

A Jorge Ignacio Palma se l'ha processat per les morts de les tres joves i per nou intents d'homicidi més sobre dones amb mètodes idèntics, a més de narcotràfic. Per tots aquests fets la Fiscalia demana un total de 130 anys de presó.

També et pot interessar

stats