La mare del presumpte assassí de Marta Calvo es nega a declarar

El jutge d'instrucció número 20 de València havia ajornat la declaració, en qualitat de testimoni, de la dona, per videoconferència des de Mallorca

Jorge Ignacio Palma, en una imatge d'arxiu
Jorge Ignacio Palma, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Al final no ha declarat. La mare del presumpte assassí de la jove valenciana Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma, s'ha acollit al dret de no declarar, segons confirmen les fonts judicials.

El jutge d'instrucció número 20 de València havia acordat ajornar fins a aquest dijous la declaració, en qualitat de testimoni, de la mare del presumpte autor del crim de Marta Calvo, que a més podia comparéixer per videoconferència des de Mallorca i evitar així el desplaçament. La dona ha acudit al jutjat de Palma, a les Balears, però ha decidit no declarar.

La mare de l'investigat devia declarar en qualitat de testimoni després que algunes de les acusacions personades en el procediment sol·licitaren al jutge el seu testimoniatge davant les últimes contradiccions detectades pels forenses i per a saber si va encobrir el fill. Marta Calvo va desaparéixer fa més de dos anys a la localitat de Manuel després de mantindre relacions sexuals amb l'acusat, el qual va reconéixer que la va esquarterar després d'una mort fortuïta.

Jorge Ignacio P. J. està acusat de dos delictes d'homicidi/assassinat consumat, tres delictes d'homicidi en grau de temptativa, omissió del deure de socors, delicte contra la integritat moral/lesions, delicte contra la salut pública, profanació de cadàvers i agressió sexual.

També et pot interessar

stats