La manca de punts de vacunació al nord de Castelló obliga el veïnat a desplaçaments de més de 100 kilòmetres

La població d’Olocau del Rei o Vilafranca, per exemple, no tenen més remei que anar a vacuar-se a Vinarós i Castelló, respectivament. 

Mapa dels punts de vacunació al nord de la província de Castelló / À Punt NTC

La campanya de vacunació avança, però a l'interior nord de Castelló es viu amb la dificultat de cobrir llargues distàncies de carretera de muntanya per a poder vacunar-se.

L'Hospital de Vinaròs és el punt de vacunació de localitats com Olocau del Rei i altres de la comarca dels Ports, cosa que obliga al veïnat d’aquests municipis que ha sigut citat per a vacunar-se a fer un desplaçament de 180 quilòmetres i 2 hores i 40 minuts d'anada i tornada.

Una situació pareguda viu la ciutadania de Vilafranca (Alt Maestrat) que haurà de fer un trajecte total de 172 quilòmetres i 2 hores i 30 minuts per a poder rebre la vacuna a l'hospital General de Castelló de la Plana.

La població de l’interior nord de la província de Castelló ha rebut la notícia una mescla d'indignació i resignació per no comptar amb un punt de vacunació més pròxim per a vacunar-se, ja que, si no canvia res, hauran de fer el desplaçament dos vegades per rebre les dues dosis. 

També et pot interessar

stats