La magistrada del cas de Marta Calvo convoca les parts per a la lectura del veredicte

Defensa i acusacions han sigut citades a les 16:30 hores, quan es compleixen quatre dies de deliberació del jurat popular

L'acusat, Jorge Ignacio Palma, atén a la Fiscal en una sessió del juí
L'acusat, Jorge Ignacio Palma, en una sessió del juí / Biel Aliño (Efe)

La magistrada presidenta del tribunal del juí contra Jorge Ignacio Palma ha convocat a les parts Fiscalia, acusacions i defensa a partir de les 16:00 d'aquest divendres per a la lectura del veredicte sobre l'acusat de matar Marta Calvo, Arliene Ramos i Lady Marcela Vargas i d'atemptar contra la vida de set dones més. Inicialment les havia citades a les 15:30 hores però en una segona comunicació ha informat que la lectura s'ajornarà fins a les 16 h o les 16.30 h.

Les nou persones que formen el tribunal popular estan reunides des de les 15:30 hores de dilluns en un hotel per a votar els 700 punts de l'objecte del veredicte, sobre els quals es determinarà la innocència o culpabilitat de Palma.

El passat dimecres 20 de juliol la magistrada va convocar els membres del jurat, quan es complien les 48 de deliberació sense veredicte, a fi resoldre'ls els dubtes del que la mateixa jutgessa va definir com el cas de jurat probablement més complicat de la història d'Espanya.

Ampliarem aquesta informació després de la lectura del veredicte, que es podrà seguir a través del web d'À Punt.

També et pot interessar

stats