Localitzen el cos de l'home desaparegut a Cortes de Pallars després de saltar al pantà des d'un pont

El robot no tripulat de la Guàrdia Civil ha trobat el cos a 47 metres de profunditat i posteriorment l'ha recuperat un equip de bussos

Bussos especialitzats de la Guàrdia Civil que han rescatat el cos
Els bussos especialitzats de la Guàrdia Civil que han rescatat el cos / Guàrdia Civil

Els bussos especialitzats de la Guàrdia Civil han rescatat el cos sense vida de l’home de 59 anys desaparegut diumenge a la vesprada, quan es va llançar a l’embassament de Cortes de Pallars des d’un pont que el creua. El robot no tripulat ha trobat el cos sense vida a 47 metres de profunditat i posteriorment l'ha recuperat un equip de bussos de l'institut armat.

La Guàrdia Civil ja va descartar el suïcidi i apunta, des de l'inici de la recerca, a una imprudència.

Es calcula que hi ha uns 50 metres des del pont fins a l’aigua que s’acumula a l’embassament. La zona des d'on es va llançar el desaparegut no està, en cap cas, habilitada per al llançament ni per a fer activitats d’aventura. Va ser, precisament, el personal d’una empresa d’aventura que treballa a la zona qui va donar l'avís d'alarma i va avisar les forces de seguretat.

La recerca se centrava en el punt on es va llançar la víctima. Estava descartat que cap corrent poguera arrossegar-lo o ampliar la recerca al curs del Xúquer.

El robot que ha trobat el cos aporta una gran visibilitat i imatges submarines nítides, fet que ha facilitat la troballa.

També et pot interessar

stats