Localitzats quatre migrants després de tocar terra en una platja de la Vila Joiosa

La Guàrdia Civil ha traslladat aquests quatre immigrants al port de la ciutat d'Alacant, on personal de la Creu Roja els atendrà sociosanitàriament

La Creu Roja atén als migrants que viatjaven a la pastera
La Creu Roja atén els migrants que anaven en la pastera, en arxiu / Creu Roja

Quatre persones migrants que anaven en una pastera han sigut localitzades aquest dimecres a primeres hores de la nit després d'arribar a la costa a l'altura de la platja de Torres, a la Vila Joiosa (Marina Baixa), segons ha informat la Creu Roja. Els migrants es troben en un relatiu bon estat de salut.

Segons l'ONG, l'embarcació precària l'han trobada a la platja de Torres, al nord de la Vila Joiosa, i fins ara quatre persones han sigut interceptades.

La Guàrdia Civil ha traslladat aquests quatre immigrants al port d'Alacant, on personal de la Creu Roja els atendrà sociosanitàriament abans de posar-los a la disposició de la Policia Nacional.

Vora seixanta migrants a l'octubre

Al llarg del mes d'octubre vora seixanta persones han arribat en pastera a les costes de les comarques del sud. El dia 11, dues embarcacions van aplegar a Elx i Alacant. Hi anaven 25 migrants. Pocs dies després, el dia 16, dues barques més arribaren a Santa Pola i Oriola, amb quinze persones. I el 21 d'octubre dues pasteres, una amb sis ocupants —un d'ells, un xiquet de tres anys— i una altra amb dotze, van arribar a un punt entre Benissa i Calp, i a Benidorm.

També et pot interessar

stats