En llibertat el detingut de 22 anys per la mort de la seua parella en precipitar-se per la finestra a Benidorm

El jutge l'ha deixat en llibertat sense cap mesura cautelar després que declarara que "es tracta d'un accident quan la xica tractava de passar d'una habitació a una altra per un balcó"

Arribada del detingut als jutjats
Arribada del detingut als jutjats aquest divendres / À Punt NTC

El jove de 22 anys que estava detingut per la mort de la nóvia, de la mateixa edat, després de caure des d'un sisé pis, ha quedat aquest divendres en llibertat sense càrrecs després de declarar.

L'advocada del jove, Montserrat Angulo, ha indicat a À Punt que ha eixit "en llibertat sense cap mesura cautelar". Segons ha dit, han declarat moltes persones i el jove ha contat tant a la policia com al jutge que es tracta d'un accident quan la xica tractava de passar d'una habitació a una altra per un balcó.

El jove va ser detingut aquest dijous, en transcendir la mort de la parella i després que els dos hagueren mantingut una discussió en l'habitatge que compartien a la ciutat de la Marina Baixa, com van reconéixer a la policia unes hores abans dels fets, quan els agents van acudir al domicili alertats pel veïnat, que va sentir crits.

A pesar que el ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, va afirmar aquest dijous que el cas s'investiga com un possible cas de violència de gènere, des de la Policia Nacional assenyalen que es mantenen totes les hipòtesis obertes, tant que siga un cas de violència masclista com si es va precipitar al buit de manera accidental. “No es descarta cap indici”, han afegit.

Per la seua banda, la Delegació del Govern espanyol contra la Violència de Gènere ha informat en Twitter que estan “recaptant dades de l'assassinat per presumpta violència de gènere” de la jove de 22 anys a Benidorm, que pot convertir-se en la segona víctima mortal de la ciutat enguany a causa de la violència masclista.

Els fets que van acabar amb la mort de la xica van ocórrer la matinada de dijous al carrer de Dinamarca, prop de la comissaria de la Policia Local. La parella residia habitualment a Benidorm.

Els investigadors tracten de determinar si el detingut és responsable de la mort de la parella o si la caiguda va ser accidental. No consten denúncies prèvies per maltractaments entre els dos joves, ni cap dels dos constava al registre de VioGén, el sistema de protecció de les víctimes.

També et pot interessar

stats