Liciten les obres de l'anell verd metropolità en el tram Picanya-Alaquàs

Tenen un import d'1,4 milions d'euros i afavorirà la mobilitat sostenible entre els municipis.

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar la connectivitat entre Paiporta, Picanya, Xirivella, Torrent, Alaquàs i Aldaia
L'objectiu d'aquesta actuació és millorar la connectivitat entre Paiporta, Picanya, Xirivella, Torrent, Alaquàs i Aldaia / Generalitat.

La Conselleria de Política Territorial ha tret a licitació pública l'obra de l'anell verd metropolità de València, que té un import d'1,4 milions d'euros, per a la construcció d'una via ciclista i per a vianants en el tram Picanya-Alaquàs.

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar la connectivitat d'una forma sostenible per a promoure una mobilitat no motoritzada entre els municipis de Paiporta, Picanya, Xirivella, Torrent, Alaquàs i Aldaia, ha indicat el conseller Arcadi España en un comunicat.

La Conselleria està desenvolupant aquest macroprojecte per a vianants i ciclistes, amb un marcat caràcter mediambiental i funcional que es desenvolupa tant a l'Horta Nord com a l'Horta Sud, amb la ciutat de València com a eix central, per a millorar la mobilitat i posar en valor itineraris històrics, paisatgístics i culturals.

També et pot interessar

stats