Lava comestible per a ajudar els damnificats pel volcà de La Palma

L’innovador producte amb sabor de plàtan es pot trobar als mercats de Russafa, Burjassot, el Cabanyal, Carcaixent, Castelló, Onda i el Central de València

Els mercats posen a la venda lava comestible amb sabor de plàtan per a ajudar els damnificats del volcà de La Palma / À Punt NTC

Per la seua forma i textura podria semblar sabó amb forma de carbó, però és exactament el que el seu nom indica: lava amb sabor de plàtan. Es tracta d'una iniciativa solidària que ha començat a escala nacional i a la qual s'han afegit els mercats municipals valencians. Tot amb l'objectiu de poder ajudar els damnificats pel volcà de La Palma.

Ha sigut el producte estrela del matí al mercat de Carcaixent, on moltes de les veïnes i els veïns han adquirit el producte sense dubtar-ho. La iniciativa s’emmarca dins d’una campanya ideada pels mercats d’Espanya, i els 2,50 euros que costa cada bossa es destinaran íntegrament als afectats del volcà de La Palma.

La lava s'ha fet un lloc a la gran majoria de les parades: l'hem vista penjada al costat de l'embotit, compartint nevera amb el peix o al cabàs que arriba des de l'horta. 240 bosses, repartides entre les 24 botigues, amb la finalitat d'endolcir encara més l'ajuda. 

A més de poder-lo trobar al mercat de Carcaixent, el producte també es pot adquirir als mercats de Russafa, Burjassot, el Cabanyal, de Colón, Carcaixent, Castelló, Onda i el Central de València.

També et pot interessar

stats