L'últim gran incendi d'una finca a València va ser just en l'edifici del costat l'any 2021

Un incendi en un edifici en obres en l'avinguda del Mestre Rodrigo va causar una gran columna de fum visible des de diversos punts de València, però afortunadament no va causar danys personals

Incendi d'un edifici en construcció al barri de Campanar en març de l'any 2021

Els incendis en habitatges són més habituals del que pensem. Segons l'estudi anual sobre les víctimes d'incendis a Espanya, 164 persones van perdre la vida el 2020 en incendis, molts provocats per curtcircuits, cigarrets mal apagats o brasers.

En la Comunitat Valenciana hi ha hagut en les últimes dècades fins a huit incendis registrats en habitatges, domicilis i residències amb el resultat d'almenys tres víctimes mortals.

El més difícil és que aquests sinistres es produïsquen en una mateixa zona i amb tan poc de temps de diferència.

Si ara estem lamentant la pèrdua de vides en l'incendi dels dos edificis del barri del Campanar de València, fa només tres anys es va produir un altre incendi en la mateixa avinguda del Mestre Rodrigo de València.

Un incendi en un edifici en obres va causar una gran columna de fum visible des de diversos punts de València i l'àrea metropolitana, però afortunadament els bombers municipals ho van poder extingir sense causar danys personals ni estructurals.

També et pot interessar

stats