Quin és l’'outfit' que més triomfa en els festivals de música?

La purpurina, les camises amb flors i les ulleres estrafolàries són els complements més exitosos

Assistents al FIB és fan un 'selfie' / À Punt NTC

La temporada de festivals de música ja està ací i és, per a molts, l’excusa perfecta per a trencar la rutina a l’hora de vestir-se. Un concert a la platja, les vacances d’estiu i un temps acalorat són la millor oportunitat per a lluir-se i presumir de modelet amb la nostra colla.

Però no sols amb roba ens és prou per a anar adaptats a aquesta passarel·la de moda estiuencofestiva. Els complements i els maquillatges estrafolaris també tenen un paper fonamental en el nostre outfit si volem anar ben cridaners. 

I és que acudir a un festival de música en aquests temps no és cap tasca senzilla. En una societat on la imatge governa en les xarxes socials, especialment entre els més joves, la indumentària ha passat a convertir-se en cap de cartell. Tal com afirmen els assistents, "no sempre pots vestir de la mateixa manera". El dresscode serà diferent segons el grup o el festival que vages a veure. No serà igual l’outfit que portarem en el Rototom que en el Festival de les Arts, per exemple.

Tot i això, la reina de la corona aquest any se l’emporta la purpurina. O com alguns l’anomenen, el brilli-brilli. N’hi ha de tots els colors possibles, i fins i tot fluorescents. També són tendència les trenes motomamis, els vestits amb transparències, les camises hawaianes, les ulleres de tota classe, i algunes colles fins i tot s’organitzen per a anar amb el mateix conjuntet.

També et pot interessar

stats