L’oposició de Benicàssim crearà un gabinet de control que presentarà propostes als plens municipals

PSOE, Compromís i Ciutadans, Ara Benicàssim i el grup de no adscrits han decidit no presentar una moció de censura perquè esperen que arribe el 28 de maig amb les eleccions

Compromís convoca l'oposició per estudiar un govern alternatiu a Benicàssim
Compromís convoca l'oposició per a estudiar un govern alternatiu a Benicàssim / Compromís

Els cinc grups de l’oposició de l’Ajuntament de Benicàssim (Plana Alta) han decidit finalment no presentar una moció de censura contra l’alcaldessa del Partit Popular, Susana Marqués. 

Malgrat tindre majoria absoluta, han optat per crear un “gabinet de control i gestió ciutadana de l’activitat municipal” que presentarà les seues propostes als plens, i que té la intenció de començar per tots els assumptes que l’equip de govern del municipi té “estancats”. Així ho ha comunicat el portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Benicàssim, Miguel Alcalde, en una roda de premsa. “Esperem que la moció de censura vertadera siga el 28 de maig en les eleccions municipals”, ha subratllat. L'acord ha estat signat pel PSPV, Compromís, Ciutadans, Ara Benicàssim i un dels regidors del grup de no adscrits.

La possibilitat de presentar una moció de censura va sorgir aquest dilluns quan el grup municipal de Compromís va decidir fer un pas endavant per la situació "d’inestabilitat i paràlisi" del consistori, "agreujada" per la ruptura del govern entre el Partit Popular i Ciutadans.

Amb l'objectiu d'aprovar uns pressupostos "dignes" per a 2023, la formació va convocar la resta de forces de l'oposició en el municipi per a valorar alternatives. I d’aquesta reunió ha sorgit la decisió, anunciada aquest divendres, de constituir un gabinet de control.

També et pot interessar

stats