Compromís per Benicàssim convoca tota l'oposició per a estudiar un govern alternatiu al del PP

Els populars han reorganitzat les àrees de gestió després de trencar el pacte amb Ciutadans

Compromís convoca l'oposició per estudiar un govern alternatiu a Benicàssim
Compromís convoca l'oposició per estudiar un govern alternatiu a Benicàssim / Compromís

Compromís per Benicàssim ha decidit fer un pas endavant per la situació "d’inestabilitat i paràlisi" del consistori benicassut, "agreujat" per la ruptura del govern entre el Partit Popular i Ciutadans. Per aquest motiu i amb l'objectiu d'aprovar uns pressupostos "dignes" per a 2023, la formació ha anunciat que convocarà a la resta de forces de l'oposició en el municipi per a valorar alternatives.

“Davant de la inestabilitat generada per Susana Marqués, que s'ha demostrat incapaç de gestionar el seu propi equip de govern, Compromís vol obrir el camí de l'acció de treball i de la il·lusió per un Benicàssim millor", ha assenyalat el partit en un comunicat. 

En aquest sentit, el diputat provincial de Compromís i regidor de Benicàssim, Pau Ferrando, ha titllat "d’insostenible" la situació en la qual el PP ha deixat la governabilitat del municipi. Enguany, el municipi de la Plana Alta té uns pressupostos prorrogats del 2021 per falta d’acord entre les forces polítiques i encara no s’han aprovat els comptes per a l’any vinent. 

Els populars reorganitzen les àrees de gestió després de trencar amb Cs

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha donat a conéixer la nova estructura organitzativa i la distribució de les diferents àrees de gestió que assumiran els membres de l'equip de govern de l'Ajuntament de Benicàssim després de trencar amb Ciutadans en l'equip de govern.

"La nova distribució té com a únic objectiu seguir avançat i continuar treballant per i per a Benicàssim, amb esforç, compromís i lleialtat cap als seus veïns i veïnes", ha indicat Marqués.

La remodelació manté el total de les àrees, sent Carlos Díaz qui assumirà les àrees d'Activitats i Territori Intel·ligent. Rosa Maria Gil gestionarà l'àrea de Cultura, mentre que Arturo Martí suma l'àrea de Seguretat Ciutadana. Elena Llobell ostentarà les àrees de Turisme i Desenvolupament Sostenible i Vanessa Batalla suma Recursos Humans a les seues àrees de gestió.

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, va anunciar divendres passat la ruptura del PP amb Ciutadans en el govern de la localitat "davant de la seua deslleialtat i irresponsabilitat amb el veïnat de Benicàssim". Tot, després que dos dels regidors de la formació taronja votaren en el ple en contra d'una modificació de crèdit per a equilibrar els pressupostos de 2023.

També et pot interessar

stats