L'oci nocturn mantindrà les protestes fins al 30 d'abril

Aquest dimarts es reprendran les accions reivindicatives per a denunciar "la passivitat del Consell" i faran públic el nou pla de ruta de l'acampada

Imatge d'arxiu d'una concentració de treballadors de la restauració i de l'oci a València
Imatge d'arxiu d'una concentració de treballadors de la restauració i de l'oci a València / Rober Solsona / Europa Press

La Coordinadora Empresarial d'Oci i l'Hostaleria (CEOH) de la Comunitat Valenciana reprendrà aquest dimarts les accions reivindicatives per a continuar denunciant "la passivitat del Consell" i farà públic el nou pla de ruta de l'acampada així com de la campanya de protestes de l'oci nocturn contra la ''inacció del Govern del Botànic".

La CEOH ha anunciat que aquest dilluns les persones que han estat acampades i els representants de diferents associacions d'Alacant, València i Castelló de la Plana mantindran una jornada de reflexió, per a analitzar la situació actual de l'oci nocturn i el procés negociador, perquè es "quan es compleixen els 13 dies de l'acampada amb 13 tendes, 13 hores diàries i després de 13 mesos de prohibició i restriccions sobre les empreses del sector i sense haver cobrat les ajudes", segons fonts de la coordinadora.

En l'assemblea es prendran decisions sobre el nou calendari de l'acampada i les accions de protesta, que ja han sigut comunicades a la delegació del govern i que estaran vigents fins al pròxim 30 d'abril.

Imatge d'arxiu d'un local d'oci nocturn.
Imatge d'arxiu d'un local d'oci nocturn. / À Punt NTC

Demanen solucions

La CEOH ha lamentat que tretze dies després d'iniciar l'acampada enfront del Palau de la Generalitat, els anuncis del Consell "continuen sent simples globus sonda". Critica també la "falta de concreció" de les ajudes per al sector incloses en el Pla Resistir Plus.

Així doncs, aquesta organització ha decidit mantindre les seues accions de protesta fins que es desbloquege la negociació i es comprometen els 50 milions d'euros que consideren que necessita el sector per a sobreviure en aquests moments.

També et pot interessar

stats