L'IVF permetrà el teletreball fins a tres dies setmanals

El personal de l'Institut Valencià de Finances podrà treballar a distància en determinades circumstàncies, com és la cura de menors o viure a més de 100 quilòmetres del centre de treball

Imatge d'una dona teletreballant a casa
Imatge d'una dona teletreballant a casa / Shutterstock

El Consell General de l'Institut Valencià de Finances (IVF) ha aprovat el seu pla de teletreball en el qual estableix el protocol en què el personal podrà treballar de manera telemàtica. Així, podran sol·licitar fer faena a casa durant les emergències de salut pública, però també si el personal viu a una distància superior a 100 quilòmetres del centre de treball, en situacions d'assetjament laboral o violència de gènere i d'atenció a menors o dependents que requerisquen una cura específica i continuada.

El personal podrà teletreballar com a mínim un dia a la setmana i com a màxim tres, sent sempre requisit indispensable que almenys dos dies de cada setmana s'acudisca a l'oficina.

Tanmateix, no podran acollir-se a aquesta modalitat els treballadors i treballadores que exercisquen funcions que per la seua pròpia naturalesa exigisquen la seua presència física en les instal·lacions. També queden excloses les persones treballadores amb contractes en pràctiques o per a la formació i l'aprenentatge, ja que són col·lectius que, tal com precisa l'entitat, exigeixen presència física per a complir amb la finalitat formativa del contracte.

També et pot interessar

stats