L’Institut Torrevigía de Torrevella convoca la comissió d’igualtat

L’objectiu és modificar la normativa que prohibeix a les alumnes anar a classe amb pantalons molt curts.

L’Institut Torrevigía de Torrevella convoca la comissió d’igualtat
L’Institut Torrevigía de Torrevella convoca la comissió d’igualtat

Aquest matí s’ha fet un pas important per a resoldre un conflicte que ha provocat protestes i amonestacions els últims dies. Amb la comissió d’igualtat que s’ha convocat per a reinterpretar la normativa, s’implica la comunitat escolar de manera directa a l'hora de buscar una solució al problema. Entre tots hauran de concretar aspectes com la llargària o les característiques de les peces de roba que permet o no permet la normativa. I ho faran amb la intervenció a l’aula del coordinador d’Igualtat i de l’orientador del centre.

Finalment, les modificacions que debaten i consensuen els educadors, alumnes i pares, les haurà d’aprovar el consell escolar del centre, on estan representats els pares, professors, personal administratiu i alumnes.

Des de divendres, la direcció del centre ha impedit accedir a classe a desenes d’alumnes que portaven pantalons molt curts al·legant que incomplien el reglament intern del centre aprovat al juny. Aquesta norma també prohibeix anar amb el cap cobert i que els xics porten camiseta de tirants.

També et pot interessar

stats