L'Imserso obri aquest dijous el termini perquè nous sol·licitants se sumen a fer turisme

L'Institut ha convocat 886.269 places per a persones majors que vulguen participar en aquest programa durant la temporada 2023-2024

S'enceta una nova edició del Bo Viatge
El programa de turisme social s'obri aquest dijous a noves peticions

El programa de turisme social s'obri aquest dijous a noves peticions. La Direcció General de l'Institut de Majors i Serveis Socials (Imserso) inicia aquest dijous el termini per a presentar noves sol·licituds de persones majors que vulguen viatjar durant la temporada 2023-2023.

El 26 de juny del 2023 es va publicar en el Butlletí Oficial de l'Estat la resolució per la qual es convoquen 886.269 places en tot Espanya, més de 70.000 més que durant l'any passat. El programa ofereix destins de costa peninsular de 8 i 10 dies a les comunitats autònomes de Catalunya, Andalusia, la Regió de Múrcia i la Comunitat Valenciana, a més de les Canàries i les Balears. També hi haurà oferta de turisme d'interior, amb estades de 4, 5 i 6 dies, amb circuits culturals, turisme de naturalesa, capital de província i Ceuta i Melilla.

Hi podran participar els pensionistes de viudetat de 55 o més anys i els pensionistes o beneficiaris del sistema de Seguretat Social a partir de 65 anys. Així mateix, s'hi podran beneficiar els espanyols d'origen emigrant que hagen tornat a Espanya.

El preu dels viatges oscil·la entre 269,83 euros per estada de nou nits a Andalusia, Catalunya, la Regió de Múrcia i la Comunitat Valenciana, i 115,98 euros per estada de tres nits en capitals de província de turisme d'interior, segons arreplega el BOE. A les Balears i les Canàries els preus van de 195,78 euros per a set nits fins a 195,78 si l'estada arriba a nou nits.

També et pot interessar

stats