L'èxit de PobleCV, el joc en línia d'À Punt que ja supera els 9.000 usuaris

L'etiqueta #PobleÀPunt acumula més d'un milió d'impressions en Twitter, on els jugadors i jugadores comparteixen els resultats del repte diari

Un equip d'À Punt NTC ha eixit al carrer a jugar a PobleCV, el Worldle de pobles d'À Punt

No fa ni una setmana que s'ha estrenat però el nou joc en línia sobre geografia valenciana que ha posat en marxa À Punt ja és tot un èxit. PobleCV està inspirat en l'exitós joc de paraules Wordle, però en aquesta versió cal endevinar la silueta d'un poble. Aquests dies més de 9.000 usuaris únics han entrat a poble.apuntmedia.es per a resoldre l'enigma diari i en total ja ha rebut al voltant de 30.000 visites.

El mecanisme és simple. Cada dia mostrem una silueta que correspon a un terme municipal i l'usuari ha d'endevinar de quin poble es tracta en un màxim de sis intents. Si no encertes a la primera, obtindràs una pista amb la distància en quilòmetres i la direcció des del municipi introduït cap a l'amagat.

El repte diari que presenta PobleCV enganxa, i molt. La meitat dels usuaris que visiten poble.apuntmedia.es són jugadors recurrents, i a més, molts d'ells comparteixen en Twitter els resultats per a presumir de coneixements geogràfics. Així, l'etiqueta #PobleÀPunt ja acumula més d'un milió d'impressions en aquesta xarxa i més de 300 tuiters i tuiteres han publicat amb aquesta etiqueta. Us animeu a endevinar quin poble s'amaga darrere de la silueta de hui?

També et pot interessar

stats