L'EMT reforça des de hui el servei de platges: consulta les novetats

Aquest cap de setmana comença el servei de cinc línies d'autobús durant les 24 hores del dia, una de les mesures per facilitar l’accés a les platges de València

El jutge que investiga el frau en l\'EMT rebutja que l\'Ajuntament de València es persone en la causa
Comença el servei especial d'autobusos de cara a la temporada alta d'estiu / À Punt NTC

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València posa en marxa aquest dissabte el servei especial de platges amb reforços en les línies que connecten amb la franja marítima de la ciutat i de l'àrea metropolitana.

Així, les persones usuàries podran utilitzar les línies 15, 18, 23, 31, 32, 92, 95 i 98 per a gaudir de la platja durant el dia, i les 19, 24, 25, 93 i 99 les 24 hores, tant de dia com de nit.

L'increment de l'oferta en aquestes línies s'anirà reforçant de manera progressiva amb l'arribada de la temporada alta d'estiu per a adaptar-se a les necessitats de la mobilitat, explica l'empresa municipal en un comunicat.

Per exemple, a partir del 27 de juny, es reforçarà el servei de la línia 25 per a oferir millors freqüències de pas dels autobusos amb destinació el Perellonet i el Perelló.

El servei especial de platges, que es prolongarà fins a finals d'agost, també contempla a partir de l'11 de juny ampliacions en els itineraris de les línies 18, 24, 92, 95 i 98 per a arribar fins a la zona de platges.

En concret, la línia 18 prolongarà el recorregut per l'avinguda dels Tarongers fins al carrer d'Eugènia Viñes i la 24 entrarà a la platja del Saler per a facilitar-hi l'accés.

La línia 92 també ampliarà l'itinerari habitual fins al passeig Marítim i la línia 95 fins a la Marina per a oferir servei al carrer d'Eugènia Viñes.

A més, la línia 98 realitzarà diàriament el seu itinerari dels caps de setmana per a connectar amb el passeig Marítim cada dia.

D'altra banda, la nova línia 23, que entrarà en funcionament el 15 de juny, crearà una nova connexió per al veïnat del Forn d'Alcedo, Castellar-l'Oliveral i Pinedo. D'aquesta manera, es facilitarà la mobilitat a la platja de Pinedo des dels Pobles del Sud.

Plànol del servei especial d'estiu de l'EMT
Plànol del servei especial d'estiu de l'EMT / EMT València

El president de l'EMT, el regidor Giuseppe Grezzi, ha destacat que "aquest estiu els autobusos municipals tornen a ser la millor opció per a gaudir de la nostra costa, tant de dia com de nit".

Així mateix, ha comentat que a partir d'aquest diumenge, l'EMT posarà en marxa un ampli dispositiu informatiu al passeig Marítim i al centre de la ciutat per a explicar en detall a la ciutadania totes aquestes millores per a la temporada d'estiu.

S’amplia el servei nocturn

Per primera vegada, el servei nocturn s'ampliarà a les platges dels pobles de València i l'àrea metropolitana amb la posada en marxa de la nova xarxa nocturna el pròxim 15 de juny. En concret, les línies 19, 24, 25, 93 i 99 oferiran un servei ininterromput de dia i de nit per a anar a les platges.

D'aquesta manera, aquest estiu els pobles de Pinedo, el Palmar, el Saler, el Perellonet i el Perelló estrenaran servei nocturn amb les línies habituals, la 24 i la 25.

També et pot interessar

stats