L'autòpsia confirma que el cos d'Esther López presentava signes de violència

La Guàrdia Civil continua les investigacions amb la finalitat d'identificar i detindre l'autor o autors de la mort de la dona

Agents de la Guàrdia Civil en el lloc on van trobar el cos d'Esther López de la Rosa
Agents de la Guàrdia Civil al lloc on van trobar el cos d'Esther López de la Rosa / Europa Press

L'autòpsia hauria confirmat la mort violenta d'Esther López de la Rosa, la dona de 35 anys el cos de la qual van trobar dissabte a primera hora del matí a Traspinedo, localitat val·lisoletana de la qual era veïna i on va desaparéixer el 12 de gener.

Encara que no s'han facilitat més dades sobre les causes exactes de l'òbit, les primeres anàlisis fetes al cadàver, que van començar diumenge i s'han prolongat aquest dilluns a l'Institut Anatòmic Forense de Valladolid, apuntarien a una mort violenta, segons informa el diari El Norte de Castilla, que al seu torn apunta a fonts de la investigació.

Ja el mateix dia de la trobada, la delegada del govern espanyol contra la Violència de Gènere, Victoria Rosell, confirmava, en el seu compte personal de Twitter, la mort violenta de la veïna de Traspinedo. Fet que, no obstant això, no s’ha revelat fins a aquest dilluns, una vegada conclosa l'autòpsia.

No es descarta que el cos, localitzat en superfície a la finca La Carrascosa, pròxima al polígon Tuduero, l'hagueren abandonat allí la mateixa nit, ja que la zona havia sigut punt de partida de les diverses batudes multitudinàries que s’havien fet les últimes setmanes.

Mentrestant, la Guàrdia Civil continua les investigacions amb la finalitat d'identificar i detindre l'autor o autors de la mort d'Esther López.

La veïna de Traspinedo, desapareguda el 12 de gener, era buscada des que els pares presentaren denúncia el passat dia 17, per no donar senyals de vida després d'haver estat la nit de la desaparició veient en un bar del poble el partit de la Supercopa entre el Barcelona i el Reial Madrid i després va continuar la festa amb uns amics.

També et pot interessar

stats