Els primers resultats de l'autòpsia no aclareixen les causes de la mort d'Esther López

El primer examen del cos no ha evidenciat signes clars de violència, hipòtesi que s'haurà de confirmar o descartar per mitjà de les anàlisis histopatològiques i toxicològiques

Es confirma que el cos trobat en Traspinedo és el d'Esther López
Els investigadors arrepleguen mostres en la zona en què es va trobar el cadàver / Claudia Alba (Europa Press)

Els primers resultats de l'autòpsia practicada diumenge al cadàver d'Esther López no han pogut determinar les causes de la mort de la dona, que feia setmanes que es trobava en parador desconegut a Taspinedo (Valladolid), després de no haver evidenciat signes clars de violència, segons fonts de la investigació que citen mitjans com La Sexta i El Mundo. Aquest últim mitjà anticipa que alguns agents s'inclinen obertament per una mort de natura "no homicida".

No obstant això, els investigadors mantenen totes les hipòtesis obertes a l'espera que es completen les anàlisis histopatològiques i toxicològiques.

A Esther López, de 35 anys, la van veure amb vida per última vegada en la vesprada-nit del 12 de gener, després que acompanyara un amic al seu domicili, a la urbanització El Romeral. Aquest dissabte, un senderista va trobar el cadàver en les proximitats d'una carretera, en una zona que ja s'havia inspeccionat, un fet que ha activat la idea que alguna persona podria haver traslladat el cos fins a eixe punt. 

El cadàver portava la mateixa roba i les pertinences amb què López havia eixit de casa i no presenta signes aparents de violència. 

També et pot interessar

stats