L’augment dels preus eleva la demanda dels viatges tot inclòs

Aquesta fórmula permet definir les despeses des de la població d’origen i evitar les sorpreses

Una guia turística fa una explicació a un grup / Shutterstock

Els preus continuen en ascens i, a l’hora de viatjar, la planificació esdevé essencial per a no gastar més del desitjat. Per això, moltes persones opten pels viatges tot inclòs, una fórmula que els permet definir bé les despeses i evitar les sorpreses d’última hora.

Des de les agències de viatge asseguren que és una opció prou comuna. "És una manera que la gent sàpiga des de l’inici, des de la població d’origen, exactament el que es gastarà", explica Inés Quesada, agent de viatges.

L'increment de la demanda del tot inclòs s'ha donat, sobretot, en el turisme de luxe i entre la clientela estrangera, especialment si ha d’incloure un vol en la planificació. "Els preus dels paquets que inclouen el vol han augmentat moltíssim, per això s’intenta contractar aquells que tinguen en compte totes les despeses", puntualitza Quesada.

Però, si després de tots els càlculs, la cosa no està clara, hi ha qui optarà per quedar-se a casa aquest estiu, mentre que altres s’ho prendran amb més filosofia i estalviaran per una altra banda, perquè un viatge de desconnexió no té preu.

També et pot interessar

stats