L'Audiència suspén per orde del Tribunal Constitucional la repetició del juí del cas Sala

S'acorda la suspensió cautelar de l'assenyalament del juí oral en el marc d'un recurs d'empara presentat per l'acusat de l'assassinat, gendre de la víctima

Imatge d'arxiu d'una sessió del juí / Efe
Imatge d'arxiu d'una sessió del juí anterior juí / Efe
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
26 d'abril 2023 - 12:22 Actualitzat: 26 d'abril 2023 - 17:52

L'Audiència d'Alacant ha suspés per orde del Tribunal Constitucional la repetició del juí amb jurat popular pel crim de la viuda de qui va ser president de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM), que havia de fer-se entre els dies 3 i 25 de maig, quatre anys després del primer procés i una vegada transcorreguts set anys des del crim. El magistrat ha pres aquesta decisió, que s'aplica sine die, arran d'una providència dictada dimarts pel Tribunal Constitucional, en la qual s'acorda la suspensió cautelar de l'assenyalament del juí oral en el marc d'un recurs d'empara presentat per l'acusat de l'assassinat, gendre de la víctima.

Així es recull en una providència dictada aquest dimecres pel magistrat president d'aquest tribunal del jurat i que han notificat a les parts personades en el procediment.

La suspensió cautelar de la repetició del juí del conegut com a cas Sala també anul·la el procés de preselecció dels candidats a conformar el jurat popular encarregat d'enjudiciar els fets. L'Oficina del Tribunal del Jurat de l'Audiència d'Alacant ha desconvocat la vista d'excuses que havia de fer-se aquest divendres, 28 d'abril, en la qual havia de tancar-se la llista de persones susceptibles de convertir-se en membres del jurat.

També et pot interessar

stats