L'agressió a una dona a Almeria es confirma com a violència de gènere

La jove, de 25 anys, va ser traslladada a l'hospital després que la seua exparella xocara el seu cotxe contra el d'ella i la colpejara

Un home apallissa a la seua exparella de 25 anys a Almeria
Un home apallissa a la seua exparella de 25 anys a Almeria / À Punt NTC

Aquest dissabte el 112 d'Andalusia va donar resposta a un avís per una agressió en una rotonda d'Almeria. En arribar, l'equip sanitari va atendre una jove de 25 anys, que va ser traslladada a l'Hospital Universitari Torrecárdenas i ingressada a la unitat de vigilància intensiva (UCI).

La subdelegació del govern a Almeria ha confirmat aquest diumenge que es tracta d'un cas de violència de gènere per part de la seua exparella, i que ja està sent instruït i inclòs en el Sistema de Seguiment Integral en els casos de Violència de Gènere (Sistema VioGén).

Segons La Voz de Almeria, el presumpte agressor hauria impactat amb el seu vehicle contra el turisme de la víctima, la va traure posteriorment del cotxe per a colpejar-la sobre la calçada fins al moment en què van arribar els primers agents policials. L'home se n'hauria anat del lloc, però posteriorment s'hauria entregat a la Comissaria Provincial d'Almeria de la Policia Nacional.

La comissaria també ha confirmat als mitjans que el presumpte agressor es troba detingut, que està en marxa una investigació policial per a aclarir els fets i que la vida de la dona "no corre perill" en "aquest moment".

També et pot interessar

stats