L'aeroport de Castelló es queda sense vols regulars

Aquest dissabte s'enlairaran els últims avions després que Ryanair haja suprimit els vols a Londres.

L'aeroport de Castelló, en una imatge d'arxiu
L'aeroport de Castelló, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'aeroport de Castelló es queda sense vols regulars una vegada que Ryanair ha suprimit la ruta Castelló-Londres, l'única ruta regular que mantenia l'aeroport per a aquest hivern després que aquest dilluns quedara sense servei la ruta Castelló-Bilbao, de la companyia espanyola Volotea.

Així les coses aquest dissabte s'efectuaran els dos últims vols de les dues línies, i quedarà paralitzada, de moment, tota activitat aèria a les instal·lacions de Castelló.

Aquest aeroport va reprendre l’activitat el passat 2 de juliol després d'una parada de més de tres mesos per la Covid-19. I va ser amb una ruta a Budapest (Hongria) de la companyia Wizz Air. Durant la temporada d'estiu, que habitualment va de març a octubre, el recinte també ha tingut connexions amb Viena (Àustria), Katowice (Polònia), Bucarest (Romania) i una altra amb l'aeroport de Luton, a Londres. La caiguda de la demanda del sector aeri i turístic per la crisi sanitària, no obstant això, va obligar l'aeroport a cancel·lar poc després de començar a operar les rutes a Katowice, Viena i Budapest.

L'aeroport de Castelló està gestionat per la Generalitat, a través d'Aerocas, des d'octubre de l'any passat. La direcció del recinte va firmar un acord per deu anys amb l'empresa eCube Solutions per a desenvolupar activitats d'estacionament i desmuntatge d'aeronaus. El contracte, que es pot prorrogar per deu anys més, contempla el lloguer, per part de la societat pública Aerocas a l'empresa, de diferents espais per a fer aquestes activitats.

També et pot interessar

stats