L’aeroport de Castelló estrena la primera connexió estatal amb la nova ruta a Bilbao

Aquesta línia operarà dos dies a la setmana i estarà vigent fins al pròxim 17 d’octubre.

L'avió procedent de Bilbao ha estat rebut amb el tradicional arc d’aigua
L'avió procedent de Bilbao ha estat rebut amb el tradicional arc d’aigua / GVA

L’aeroport de Castelló ha estrenat aquest dissabte una nova ruta a Bilbao, gestionada per l’aerolínia Volotea, que constitueix la primera connexió regular que ofereix l’aeroport dins del territori estatal. Aquesta línia operarà dos dies a la setmana (dissabte i dimarts) i estarà vigent fins al 17 d’octubre.

Amb motiu del vol inaugural, l’aeroport ha rebut a l’avió procedent de Bilbao –que transportava 102 passatgers i passatgeres– amb el tradicional arc d’aigua traçat des de dos camions del servei de bombers.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha manifestat que aquesta nova ruta “obri una gran oportunitat per al turisme de la Comunitat Valenciana i especialment de la província de Castelló”. A més, ha assegurat que “la recuperació del sector turístic comença per la recuperació del mercat nacional”.

El conseller ha recordat que l’aeroport va acordar amb l’aerolínia Volotea substituir la ruta prevista a Marsella per la de Bilbao a causa de la necessitat d’adaptar-se a les circumstàncies excepcionals derivades de la crisi de la Covid-19 i a les perspectives dels sectors aeri i turístic, que apuntaven que la reactivació començaria pel mercat nacional. En aquest sentit, Arcadi España ha assenyalat que el “bon acolliment que ha tingut la connexió amb Bilbao denota que la decisió va ser encertada”.

També et pot interessar