L'advocada de Paula Bonet assegura que l'home acusat d'assetjar-la podria tindre tres víctimes més

La Fiscalia demana tres anys de presó per a l'home, que té una segona causa oberta per assetjament contra una altra dona per fets molt similars

Imatge d'arxiu de Paula Bonet
Imatge d'arxiu de Paula Bonet / À Punt NTC

L'advocada de l'artista Paula Bonet, Carla Vall i Duran, ha assegurat aquest dissabte que ja són un total de quatre les dones que s'han posat en contacte amb ella per a denunciar haver sigut víctimes del mateix home acusat d'assetjar la il·lustradora de Vila-real (Plana Baixa).

En un missatge en el seu compte de Twitter, l'advocada explica que, a més de Paula Bonet, hi ha tres dones més suposadament víctimes de l'assetjament de l'acusat.

L'advocada va revelar divendres que l'acusat d'amenaçar i coaccionar continuadament Bonet tenia una segona causa oberta per assetjament contra una altra dona per fets molt similars.

Després del juí de divendres a porta tancada a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per les repetides amenaces i assetjament als quals l'home va sotmetre la pintora i il·lustradora, Carla Vall ha assegurat que tres dones més s'han posat en contacte amb ella per a informar que havien sigut víctimes de l'home.

Una d'aquestes dones que denuncien assetjament, la fotògrafa Lidia Vives, ha denunciat en el seu compte de Twitter l'experiència que va viure.

Després de posar-se en contacte amb altres víctimes, la fotògrafa ha remarcat la importància que no es tracte d'un cas aïllat, ja que l'assetjador "segueix un patró" de comportament que "veient-se impune, anirà a més". Amb el desig que el jutge tinga present aquesta circumstància, Vives espera que tanquen l'acusat, a qui ha titlat de "pertorbat obsessiu".

En el cas de Paula Bonet, la Fiscalia demana tres anys de presó i una multa pels delictes de coaccions i amenaces, així com una altra multa de 4.800 euros per un delicte continuat de trencament de mesura cautelar.

Per la seua part, l'acusació particular sol·licita un total de quatre anys de presó pels dos mateixos delictes, amb una multa de 8.640 euros per saltar-se repetidament les ordes d'allunyament de la víctima.

També et pot interessar

stats