Paula Bonet torna a denunciar l'assetjament que pateix per part d'un home des de fa més de dos anys

A través de les xarxes socials ha explicat que l'assetjador ha descobert el seu nou lloc de treball

L'ombra de l'home que assetja Paula Bonet a través de la porta del seu taller
L'ombra de l'home que assetja Paula Bonet a través de la porta del seu taller / Paula Bonet

El setembre de 2020 l'artista valenciana Paula Bonet va denunciar públicament l'assetjament continu que rebia des de feia mesos per part d'un home desconegut. Ara, un any després, Bonet ha tornat a compartir en les seues xarxes socials que la mateixa persona continua assetjant-la de forma regular, fins i tot en el seu nou lloc de treball.

"La persona que m'assetja ha descobert la ubicació del meu nou taller i ha imposat la seua presència de nou saltant-se l'orde d'allunyament que una jutgessa em va concedir", ha publicat l'artista vila-realenca en el seu Instagram junt amb la foto d'una ombra darrere de la porta del lloc de treball. Afegeix: "A vegades diu que vol tallar-me a trossets, altres vegades s'agafa a la finestra del meu despatx a la 1 de la matinada mentre jo treballe perquè li explique què em passa, perquè no m'entén, diu. Jo no responc, només pegue un crit, li demane que se'n vaja i telefone al 112. Dilluns passat vaig haver de fer-ho tres vegades".

Bonet explica que encara està a l'espera del juí per aquest cas que li pertorba greument la vida diària i que va començar fa ara més de dos anys amb insults, declaracions d'amor, missatges amenaçadors i altres comportaments a càrrec d'aquesta persona amb qui no ha tingut mai cap tipus de relació.

També et pot interessar

stats