L’accident d’un camió obliga a tallar dos carrils de l’A-7 a Picassent

La festa de Sant Joan evita els embussos habituals en les vies d’accés a les grans ciutats

L'autovia A-7, a l'altura de Manises, més descongestionada que sol estar els dies laborables, a primera hora d'este 24 de juny
L'autovia A-7, a l'altura de Manises, més descongestionada que sol estar els dies laborables, a primera hora d'este 24 de juny / DGT

La festa de Sant Joan, jornada declarada festiu recuperable al nostre territori, s’ha fet notar a les carreteres valencianes, que han registrat trànsit més fluid del que sol haver-hi les jornades laborables, especialment en l’accés a les grans ciutats. No obstant això, l’accident d’un camió ha complicat el trànsit en l’autovia A-7, a Picassent.

En el sinistre no hi ha hagut víctimes mortals, però ha obligat a tallar dos carrils en sentit Barcelona, i això ha provocat quilòmetres de retenció en el bypass.

En la resta del territori, el trànsit no registrava incidències significatives. El fet que este 24 de juny siga festa local en molts municipis, inclòs Alacant, que viu l'última jornada de les Fogueres, ha descongestionat significativament les carreteres. 

També et pot interessar

stats