El jutjat de Pozoblanco processa els quatre membres de La Manada investigats per abusos sexuals

El mes de juny se'ls va imposar la prohibició d'acostar-se a menys de 500 metres de la denunciant i de comunicar-se amb ella.

L'Audiència de Navarra ja va condemnar els membres del grup a 9 anys de presó per un delicte d'abusos sexuals
L'Audiència de Navarra ja va condemnar els membres del grup a 9 anys de presó per un delicte d'abusos sexuals / Europa Press

El jutjat de primera instància número 1 de Pozoblanco (Còrdova), que investiga quatre dels cinc membres de La Manada pels presumptes abusos sexuals a una jove de 21 anys en la Fira de Torrecampo en maig de 2016, ha dictat una resolució de processament contra ells.

Segons fonts citades per Europa Press, la resolució arriba després que el juny passat el mateix jutjat els imposara la prohibició d'acostar-se a menys de 500 metres de la denunciant i de comunicar-se per qualsevol mitjà amb ella.

La secció segona de l'Audiència de Navarra ja va condemnar els cinc membres del grup a 9 anys de presó per un delicte d'abusos sexuals en 2016. La decisió va ser recorreguda i el tribunal en va decretar la llibertat provisional fins a tindre una sentència ferma.

El Chicle, investigat per intent d'agressió sexual i segrest

El jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Ribeira ha donat per finalitzada la investigació del cas contra José Enrique Abuín Gey, conegut com El Chicle, al qual considera sospitós d'un delicte d'agressió sexual i un de detenció il·legal en grau de temptativa, per l'intent de segrest a una altra jove el gener passat, i que va ser clau a l'hora de trobar el cadàver de Diana Quer.

També et pot interessar

stats