El jutge envia a presó tres dels detinguts pels assalts violents a gent gran a la Punta

Els dos homes arrestats a Barcelona seran extradits a Romania

Operació policial contra els autors dels assalts a la pedania de la Punta
Operació policial contra els autors dels assalts a la pedania de la Punta / Policia Nacional

El jutjat ha ordenat presó provisional per a tres dels detinguts acusats dels assalts violents a persones d'edat avançada a la pedania de la Punta de València, segons han informat fonts de Prefectura.

L'operació, desenvolupada per la Policia Nacional, va concloure amb quatre persones detingudes, tres homes i una dona, a València i Barcelona, per la presumpta implicació en els assalts.

Després del pas a disposició judicial dels tres homes, el jutge ha decretat l'ingrés en presó provisional com a presumptes responsables dels delictes de pertinença a grup criminal, robatori amb violència, lesions i detenció il·legal. A més, els dos homes arrestats a Barcelona seran extradits a Romania.

Els arrestats formaven part d'un grup extremadament violent, integrat en la major part per un clan familiar, la qual cosa assegurava l'estabilitat en el temps, han indicat les mateixes fonts.

Entre ells existia un repartiment de tasques perfectament coordinat, on el paper dels homes era el de perpetrar els robatoris en domicilis, arribant a emmordassar, emmanillar i apalissar les víctimes, amb un ús desmesurat de la força.

D'altra banda, la dona s'encarregava de la logística i informació, donava eixida als efectes sostrets i obtenia el benefici econòmic per ells.

També et pot interessar

stats