José Luis Moreno, als calabossos i a l'espera de passar a disposició judicial

Està previst que el traslladen aquest dijous davant el jutge encarregat de la investigació

Imatge d'arxiu de José Luis Moreno
Imatge d'arxiu de José Luis Moreno / Europa Press

L'empresari José Luis Moreno ha passat la nit als calabossos de la comissaria madrilenya de Moratalaz a l'espera que aquest dijous el posen a disposició del jutjat central d'instrucció número 2 de l'Audiència Nacional, segons han informat fonts policials.

Moreno va ser detingut dimarts juntament amb altres 52 persones en l'anomenada operació Titella per la qual s'ha desmantellat una xarxa internacional d'estafadors que disposaven de més de 700 societats mercantils amb què suposadament han defraudat més de 50 milions d'euros.

Està previst que José Luis Moreno siga traslladat aquest dijous davant el jutge Ismael Moreno, encarregat de la investigació.

El productor, de 74 anys, va ser detingut poc després de les huit del matí d'aquest dimarts al seu domicili de Boadilla del Monte (Madrid).

L'escorcoll de la seua propietat es va prolongar durant onze hores i les forces de seguretat hi van recaptar documentació i material informàtic. També van participar gossos ensinistrats en la recerca de diners.

Imatges de l'escorcoll al domicili de José Luis Moreno
Imatges de l'escorcoll al domicili de José Luis Moreno / EFE

Al voltant de les set de la vesprada Moreno, acompanyat per una desena de vehicles policials, va ser traslladat a una de les seus de la seua productora. Els agents també van realitzar un escorcoll de les instal·lacions per a buscar proves.

Ja de matinada els investigadors es van desplaçar fins a una altra de les oficines de l'empresari al carrer de Serrano de Madrid.

Una vegada acabats els escorcolls, van traslladar Moreno a les dependències policials de Moratalaz, on esperarà fins a passar a disposició judicial.

Aquesta operació, liderada pels agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Brigada de Madrid de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, va acabar amb la detenció de 53 persones d'aquesta xarxa en diferents províncies d'Espanya com Madrid, Barcelona, Múrcia, València i Alacant.

També et pot interessar

stats