Javier Bazán acusa l'esquerra de polititzar amb "criteris ideològics" un "tràmit legal" com la inscripció de FundaHOM

El secretari autonòmic d'Atenció a les Víctimes considera "perillós per a la democràcia" que l'esquerra instrumentalitze "un tràmit administratiu" i destaca que el Consell protegeix "totes les víctimes de tots els delictes en igualtat"

Javier Bazán, secretari autonòmic d'Atenció a les Víctimes i d'Accés a la Justícia, en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El secretari autonòmic d'Atenció a les Víctimes i Accés a la Justícia, Javier Bazán, considera "preocupant" i "perillós per a la democràcia" que l'esquerra utilitze "criteris ideològics" i "polititze" un tràmit administratiu, com és la inscripció en el registre d'entitats de la Comunitat Valenciana de la Fundació d'Homes Maltractats (FundaHOM).

Javier Bazán ha explicat en Les notícies del matí que la inscripció ha sigut d'acord amb criteris "legals", ja que compleix "tots els requisits" i apunta que l'esquerra fa notícia o no n'hi ha i que "utilitza les víctimes".

Així, ha recordat que esta associació per a la defensa dels homes maltractats es va inscriure en el Ministeri de l'Interior l'any 2022 governant el PSOE i sent ministre Fernando Grande-Marlaska i "continua hui dia inscrita" en eixe registre d'associacions.

En este sentit, ha destacat que des de la Generalitat s'ha de governar "per a tots" i vetlar pels drets de tots els ciutadans "en igualtat de condicions" i no retallar drets fonamentals com el d'associació i llibertat de pensament.

"El nostre propòsit és protegir totes les víctimes de tots els delictes, siga quin siga el seu sexe, en igualtat. On hi haja un sol cas de violència, ací estarà esta conselleria, esta secretaria i la xarxa de 39 oficines d'atenció a les víctimes del delicte, sense distinció i en igualtat", ha assenyalat, Javier Bazán.

També et pot interessar

stats