La IV Mostra de Turisme impulsa les destinacions valencianes en el mercat domèstic

L’accés a la fira, situada al Museu de les Ciències, és gratuït durant tot el cap de setmana

Una imatge de la Mostra de Turisme, aquest dissabte
Una imatge de la Mostra de Turisme, aquest dissabte / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 d'octubre 2022 - 06:30 Actualitzat: 15 d'octubre 2022 - 13:45

El Museu de les Ciències de València acull aquest cap de setmana la cinquena edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, en la qual es dona a conéixer al públic l'oferta turística dels municipis valencians per a impulsar el turisme domèstic.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que la fira “ens permet desestacionalitzar i connectar amb diferents demandes”, al mateix temps que ha remarcat que la indústria turística vol ser “estable, sòlida, sostenible i competitiva”.

A banda dels expositors, la mostra oferirà una quinzena d’activitats de showcooking que mostraran la diversitat culinària del territori; tast de vi, oli, cervesa i altres productes locals, així com espectacles per a totes les edats.

La filosofia de la Mostra de Turisme, on participen 129 empreses, “és la del bo viatge”, ha declarat Colomer: es tracta de facilitar iniciatives que inciten l’usuari a conéixer "la nostra oferta”. 

El president de la Generalitat, Ximo Puig, que ja ha anunciat la continuïtat d’aquest programa el 2023, ha visitat la mostra aquest dissabte i s'ha felicitat perquè més de 160.000 persones i 2.000 empreses s'han beneficiat ja d'aquest estímul. Puig ha manifestat que les perspectives per a la tardor-hivern "són molt bones", després d'un estiu en què s'han ingressat al voltant de 7.000 milions d'euros. Per al cap del Consell, “el turisme ja és un dret més, forma part dels drets de la ciutadania, no és un luxe. Fer turisme és un element fonamental per a la salut mental, per a la convivència, per a la vida d’una persona. Ja és imprescindible”.

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana és una fira totalment gratuïta per al públic assistent i se celebra el 15 i 16 d'octubre al Museu de les Ciències Príncep Felip. L'horari serà dissabte d'11 a 20 hores i diumenge, d'11 a 19 hores.

També et pot interessar

stats