Torna la Mostra de Turisme: una oportunitat perquè la ciutadania retrobe les destinacions valencianes

L’edició d’enguany posa l’èmfasi en la desestacionalització de l’oferta turística valenciana

Mostra de Turisme a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València
Mostra de Turisme a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València / Turisme

La III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana torna aquest cap de setmana a l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. El certamen busca ser una oportunitat perquè la ciutadania puga "retrobar" les platges, l'interior, les ciutats, la gastronomia i la resta de l'oferta turística del territori valencià. 

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha parlat de la fira com una "exaltació als dotze mesos de l'any" pel que fa a l'oferta de turisme a la Comunitat Valenciana i ha apuntat, en aquest sentit, que enguany posa "l'èmfasi" en "la desestacionalització".

Colomer ha assegurat que la fira va dirigida principalment al mercat valencià, per ser hui dia “el pilar estructural” del volum que genera el turisme. De fet, els valencians i les valencianes suposen vora el 60% del turisme nacional a la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’una fira gratuïta que podrà visitar-se aquest dissabte d'11:00 a 20:00 hores i el diumenge, d'11:00 a 19:00 hores. L'estand del certamen, que comptarà amb diferents espais i activitats, és obra de l'empresa adjudicatària Escato. 

Actuacions i un espai de demostracions culinàries durant el cap de setmana

El certamen té una superfície expositiva de 3.000 metres quadrats i aprofitarà tant la zona interior de l'Hemisfèric com l'exterior. En aquesta última se situa un espai de cuina en directe on cuiners valencians mostraran l'oferta gastronòmica del territori.

Sobre el llac hi ha un escenari on es duran a terme diferents actuacions i presentacions. S'hi accedirà a través d'una plataforma sobre l'aigua i serà visible des de múltiples localitzacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

A la zona interior de l'Hemisfèric se situarà la representació de les principals marques turístiques de la Comunitat Valenciana, en un espai específic que permetrà "reforçar-ne la presència i notorietat dins del certamen".

També et pot interessar

stats