Investiguen una agressió sexual a una menor en ple dia en un supermercat de València

Diversos vianants van increpar i van perseguir el suposat agressor, a qui li van recriminar el que feia, però el jove va eixir fugint

Moll de càrrega que està en una de les façanes del supermercat del barri de Torrefiel de València, on van passar els fets poc abans de la una d'aquest dilluns
Moll de càrrega que està en una de les façanes del supermercat del barri de Torrefiel de València, on van passar els fets poc abans de la una d'aquest dilluns / À Punt NTC

La Policia Nacional investiga una presumpta agressió sexual a una menor de 16 anys al barri de Torrefiel de València. Els fets van ocórrer en ple dia aquest dilluns, poc abans de les 13 hores, en el moll de càrrega d’un supermercat d’aquest barri del nord de la ciutat.

Diversos testimonis, que estaven pels voltants de l'establiment quan van passar els fets, han confirmat a À Punt que van veure com un xic estava presumptament violant una jove, aprofitant el racó d'un moll de càrrega que hi ha en un dels costats del supermercat. Eva va ser una d'elles. Eixia amb sa mare de l'establiment i en veure l'escena, les dues dones li van recriminar al xic els fets, però no van aconseguir dissuadir-lo.

"Ell deia que era la seua novia, però ella li repetia que la deixara", recorda Eva. En veure la negativa del presumpte agressor a deixar en pau la jove, la mare es va quedar escridassant el jove i la seua filla va anar cap a la falla del mateix carrer, d'on és integrant, per a demanar ajuda a diversos fallers, que van acudir fins a l'aparcament.

Un d'ells va ser Miguel, que ha relatat que l'agressor, en veure que s'acostaven cap a ell diverses persones, es va apujar els pantalons i va eixir fugint. "Vam eixir corrent darrere d'ell diversos metres, però en arribar a la carretera, vam haver de parar pels cotxes, i se'ns va escapar", apuntava a À Punt, al mateix temps que lamentava no haver pogut agarrar-lo.

Quan la policia va arribar als voltants del supermercat, el jove ja havia fugit. Fonts policials han confirmat que no hi ha cap detingut encara per aquest assumpte.

Tant Eva com Miguel coincidien a assenyalar la preocupació que ha desencadenat al barri aquests fets que ara s'investiguen, especialment perquè van tindre lloc en ple dia, en una zona transitada i enfront d'un parc, "on hi ha tots els dies molts xiquets i adolescents".

La víctima, per la seua banda, va ser traslladada amb una ambulància a l'Hospital Clínic de València per a rebre atenció mèdica.

També et pot interessar

stats