Detenen dos menors i tres són identificats a Badalona per l'agressió sexual a una xiqueta d’11 anys

La germana de la víctima explica que la jove va ser abordada per un grup de xics, un d’ells amb un ganivet, i “van fer el que van voler amb ella”

Un Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu
Els Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu / Twitter: @mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts dos menors i n’han identificat tres més per la suposada participació en una agressió sexual a una xiqueta d'11 anys en un centre comercial de Badalona el novembre passat.

Segons ha avançat el programa Planta baixa de TV3 i han confirmat fonts pròximes al cas, la família de la xiqueta va interposar una denúncia el mes de desembre passat per aquesta agressió sexual, després de la qual cosa la Unitat de Menors dels Mossos ha obert una investigació. Fins al moment, dos dels menors han sigut detinguts, mentre que els altres tres són inimputables, ja que tenen menys de 14 anys, segons les fonts.

La germana major de la víctima ha explicat, en declaracions a TV3, que la xiqueta estava veient roba d'un aparador d'un centre comercial de Badalona quan uns sis xics la van abordar, un d'ells amb un ganivet a la mà, i després d'amenaçar-la se la van emportar als lavabos del centre comercial. Una vegada allí, afig la germana de la víctima, "van fer el que volien amb ella", sense que la menor poguera escapar perquè "tenia el ganivet al coll" i els seus agressors "amenaçaven de matar-la".

Quan va eixir dels banys, precisa, la xiqueta es va dirigir a un vigilant de seguretat del recinte tractant d’articular en paraules el que li havia succeït, però aquest la va despatxar contestant-li, "Què dius, ves-te’n cap allà". "No entenc que aquesta siga la seua resposta", ha agregat la germana de la xiqueta violada, que ha afegit que la víctima està seguint tractament psicològic per a provar "oblidar el que ha passat".

També et pot interessar

stats