Investiguen un home per incendiar el seu local a Silla per a cobrar l'assegurança

Els investigadors van localitzar fins a cinc focus del foc i descobriren que pocs dies abans del sinistre l'autor havia donat d'alta en la seua assegurança la clàusula d'incendis

Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la Policia Nacional / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga un home per presumptament provocar un incendi en el local que regentava al municipi de Silla per a cobrar els diners de l'assegurança.

L'incendi es va declarar el passat 29 d'abril, a les 06:45 hores, i al lloc van acudir agents de la Guàrdia Civil, Policia Local i bombers, que van aconseguir evacuar més de 60 persones de l'edifici i diversos animals domèstics sense que ningú resultara ferit.

L'endemà la Guàrdia Civil va rebre una denúncia de la persona que regentava el local incendiat, en què manifestava que també havia sigut víctima d'un robatori i que li havien sostret una caixa forta amb 5.000 euros en efectiu, polseres i cadenes d'or, 25 pipes i un carro de càrrega.

Els investigadors van inspeccionar el local i van determinar que l'incendi havia sigut intencionat, ja que van localitzar fins a cinc focus del foc, informa la Guàrdia Civil.

El passat 22 de juny la Guàrdia Civil de València va fer un escorcoll, a la localitat d'Albal, al domicili de la persona que regentava el negoci incendiat, i van trobar a l'habitatge un carro de càrrega idèntic al que va ser denunciat com sostret del local.

A més, els agents van descobrir que pocs dies abans del sinistre l'autor havia donat d'alta en la seua assegurança la clàusula d'incendis.

Finalment, el 23 de juliol, la Guàrdia Civil de València va investigar un home de 39 anys, de nacionalitat marroquina, pels delictes d'incendi, simulació de delicte i estafa en grau de temptativa.

Les diligències s'han entregat al jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Carlet.

També et pot interessar

stats