Investiguen un vicari de 64 anys del Campello per furtar una cadira de rodes a un veí amb discapacitat

Va aprofitar que el propietari estava en un establiment per a emportar-se-la i després va intentar vendre-la al mercat negre

Investiguen un home per furtar una cadira de rodes a un veí amb discapacitat / À Punt NTC

Investiguen per un presumpte delicte de furt un home de 64 anys del Campello, que fonts coneixedores del cas asseguren que és "un vicari parroquial", per sostraure la cadira de rodes, valorada en quasi 2.000 euros, a un altre veí amb discapacitat. Els fets van passar a finals de gener, quan la víctima del furt va deixar la cadira estacionada al carrer mentre estava dins d’una entitat social d’aquest poble de l’Alacantí, com relaten fonts de la Guàrdia Civil.

En eixir de l’establiment, l’usuari de la cadira de rodes, també veí del Campello, va constatar que aquest element que necessitava per a desplaçar-se no estava on l’havia deixat. Va denunciar els fets i, en la investigació, els agents de la Guàrdia Civil van identificar el suposat autor del furt, un religiós segons fonts pròximes al cas, que a més havia intentat vendre la cadira de rodes per un preu inferior al del mercat lícit.

El 12 de febrer, el sospitós va ser citat en dependències del lloc principal de la Guàrdia Civil del Campello, on va ser investigat per un presumpte delicte de furt. Els fets van ser comunicats al jutjat de guàrdia. A més, els agents van recuperar la cadira de rodes i li la van tornar al propietari.

Fonts de Guàrdia Civil han apuntat que aquesta operació s’emmarca en el pla major de seguretat, que pretén combatre les principals amenaces que afecten la seguretat de les persones majors, com ara el maltractament, els robatoris i les estafes.

També et pot interessar

stats